Mijn naam is Nikki en ik ben geboren in de ochtend van 13 juli 1968, mijn sterrenbeeld is Kreeft. Als kind voelde ik me doorgaans anders dan andere. Leefde vaak in mijn eigen wereldje en voelde me daar veilig. Ik was heel rustig, en ervaarde van kleins af aan een heftige gevoelswereld, en vroeg mezelf weleens af waarom anderen niet voelden of zagen wat ik voelde en zag.

Veel gebeurtenissen kwamen op mijn pad, scheiding van ouders, etc. Mijn gevoelswereld stond vaak op zijn kop. Ik besefte dat het goed was en ging verder, en hoe diep mijn dal ook was, elke keer was er die kracht die me er weer uit haalde en me nog sterker maakte dan ik al was. Toen ik ouder werd en mezelf begon te ontwikkelen, kwam ik er achter dat ik heldervoelend, helderziend en helderwetend ben. Op een gegeven moment ben ik me meer gaan verdiepen en liet me inwijden voor de 1ste en 2de graad Reiki, waarmee ik ook op afstand kan behandelen wanneer reizen voor sommige mensen onmogelijk is. Na mijn Reiki ben ik verder gegaan, heb de cursussen gevolgd hotstone-massage, voetreflex-massage, metamorfose-massage en als laatste heb ik automatisch schrift gedaan. Ik heb me verdiept in paranormale ontwikkeling met fotolezen, psychometrie, roetlezen en automatisch schrift.

Ik kwam in contact met paragnosten die mij iedere keer weer de bevestiging gaven en me vertelde dat ik iets moest gaan doen met mijn mooie gaves. Dat stukje bevestiging was ontzettend fijn om te horen en te krijgen zodat ik wist dat ik niet aan mezelf hoefde te twijfelen. Omdat ik me in het verleden dus afvroeg of dit wel normaal was, want ik was en ben anders dan vele anderen.

Nu vandaag de dag help ik mensen en probeer ik ze als medium antwoorden en inzichten te geven in liefde en licht.