Waar Kundalini Reiki vaak werkt op het lichamelijke vlak en via de specifieke inwijdingen ook bepaalde trauma's en blokkades aanpakt, werkt Gold Reiki als een transformerende healing.

Gold Reiki stemt je af op een van de sterkste stranformerende energiestralen uit de kosmos. Na de inwijding krijg je de sterke zuiverende werking van het edelmetaal goud als energie tot je beschikking.

Het gouden licht staat in de spirituele wereld bekend om haar werking om het negatieve te weren en ons te beschermen. Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen. Gold reiki heeft als eigenschap de sterke werking om angstgevoelens, negativiteit en depressies uit personen te bannen. Het transformeert deze negatieve gevoelens om en zuivert de mens.

Daarnaast biedt het ons bescherming tegen ongewenste energieÎn door het gouden licht dat ons gaat omringen na een behandeling. Gold Reiki werkt dus heel sterk op het psychische vlak van de mens. Vaak zit hier de bron van vele lichaamelijke ziekten en daarom vormt Gold Reiki een ideale combinatie met bijvoorbeeld Reiki of Kundalini Reiki. Je helpt zowel de bron alsmede ook de klachten aan te pakken.

Gold Reiki werkt ook heel goed bij het behandelen van kinderen. Vooral kinderen die energetisch in onbalans zijn, gevoelig zijn, psychische klachten hebben en hierdoor angsten en stress hebben, hebben baat bij Gold Reiki.

Kinderen met ontwikkeligsstoornis zoals ADHD, Autisme, PDD-NOS en andere stoornissen zullen baat hebben met dit healingssysteem.