Eigenlijk is het LEVEN spiritueel, je groeitsteeds verder, wordt meer bewust dus wijzer. Doordat je veel hebt meegemaakt VERANDER je elke keer weer je visie van het leven. Op een keer word je wakker geschud, je hele leven staat oerhoop. Meestal gebeurd dit NA een vervelende gebeurtenis. Je gaat je afvragen: IS DIT ALLES? Waar ZOEK ik geluk? Ik wil gelukkig zijn! Je kan ver gaan zoeken, maar je oog valt ineens op een boek, of je hoort een lied dat iemand zingt of slechts een woord.

Je weet het, je hoeft niet ver te zoeken, het geluk zit IN jezelf. Dan ga je verder met je ontdekkingstocht, je ziet dat je niet alleen zoekt maar met z'n allen op weg zijn naar IETS! Maar wat dat is, daar ben je nog niet achter. We gaan keuzes maken, oude patronen doorbreken, hoe is je relatie? Je werk? Je sociaal leven? Je hebt geen zin meer om op een verjaardag weer eens over koetjes en kalfjes te praten, je wilt een dieper gesprek. je merkt langzaam aan jezelf kennen en daardoor kan je weer lachen in je leven, genieten, en je oog valt op een vlinder fladderend in de lucht. Je volgt haar, waar gaat ze heen in alle vrijheid. Tegenslagen in je leven zie je als lessen en je kunt jouw emoties NU de baas.

Je weet inmiddels dat je in een proces van bewustwording zit. je merkt ook dat je visie van het leven steeds weer veranderd doordat je steeds meer wijsheid tot je hebt. Je gedachten worden steeds positiever na elke tegenslag. Je gaat meer genieten van het leven. je bent steeds weer je eigen leven aan het HERSCHEPPEN ( met je gedachten ). Je begint te beseffen WIE je nu eigenlijk bent en dat we allen zijn verbonden. Je begint de wetten van het Universum te snappen, de evolutie. We begreten onze nieuwe situatie ZONDER verwachtingen en vinden balans in het leven en worden ons bewust van de Innerlijke Kracht in onszelf.

We leren onszelf en vooral ook de anderen lief te hebben en hebben RESPECT voor hun eigen proces, hun eigen leven en gedachtes. INEENS, weet je wat jouw pad is en he belangrijk je bent op deze aardbol. Dit is een visie van mij op een spiritueel leven, de zoektocht naar jezelf. ONTDEK JE LEVEN.